Aanmelden Kunstroute Beuningen 2017 kan nog tot 1 april

kunstroute-beuningen

BEUNINGEN, 17 maart 2017 – Tot 1 april 2017 kunnen geïnteresseerde kunstenaars zich nog aanmelden voor de Kunstroute.

Deelnemende kunstenaars van de Kunstroute kunnen zowel amateurs als professionals zijn. Exposeren tijdens het weekend kan bij de kunstenaar thuis, in een studio, galerie, atelier of tuin.

De Kunstroute Beuningen wordt dit jaar georganiseerd in het weekend van 16 en 17 september 2017.

De Kunstroute bestaat inmiddels al 12 jaar en is niet meer weg te denken uit de gemeente Beuningen. De route loopt door de vier kerndorpen van Beuningen.

Deelnemende kunstenaars moeten afkomstig zijn uit de gemeente Beuningen (bij groep voornamelijk deelnemers uit de gemeente) of een atelier in Beuningen hebben. Kunstenaars zijn vrij om hun werken tijdens dit weekend te verkopen.

Om de kwaliteit te waarborgen is er een aanmeldingscommissie. Kunstenaars, die zich middels een aanmeldingsformulier hebben aangemeld, worden door twee kunstvrijwilligers bezocht enhet recente werk wordt bekeken. De aanmeldingscommissie kijkt met name naar de diversiteit en kwaliteit.

Geïnteresseerde kunstenaars kunnen zich aanmelden bij Stichting Perspectief, kunstroute@stg-perspectief.nl of via de website kunstroutebeuningen.nl en het aanmeldingsformulier downloaden.

Aanmelden kan tot 1 april 2017 via bovenstaand mailadres of schriftelijk via Postbus 88, 6640 AB in Beuningen.

Beuningen Magazine is mede mogelijk door:
knop-pijl-blauw-naar-laatste-berichten