Aanmelden Open Tuinen Weekend

open-tuin-aanmelden-2017

NIJMEGEN / BEUNINGEN, 13 maart 2017 – De tuin begint te ontluiken, de tuiniers maken plannen voor het komende seizoen. Geniet u ook van uw eigen (moes)tuin? Groot of klein maakt niet uit, perfect is ook niet nodig.

Doe dan mee met het Open Tuinen Weekend van Groei en Bloei en geniet samen met anderen van uw tuin op 17 en 18 juni van 11.00 tot 17.00 uur. Het wordt nog leuker als er meerdere tuineigenaren in uw buurt hun tuin willen openstellen, want dan is een (fiets) tochtje zo gepland. Kent of bent u zo iemand? Meld het ons.

Het Open Tuinen Weekend is de afsluiting van de Nationale Tuinweek en zullen volop in de belangstelling staan in het tijdschrift Groei & Bloei. Het thema voor de Nationale Tuinweek is “Kruiden”. Wij als afdeling ‘Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal’ zullen ons best doen om zoveel mogelijk aandacht op het Open Tuinen Weekend te vestigen. In de regionale pers, via posters en flyers, op onze site, FaceBook, enz. Tevens verzorgen wij het promotie-materiaal. Wij hopen dat wij veel tuineigenaren enthousiast kunnen maken om hun tuin open te stellen.

Aanmelden

Om u aan te melden of voor meer informatie kunt u een mail te sturen naar Monique (moniquejanssengb@gmail.com). Bellen kan ook: 06 296 284 96.

Aanmelden kan tot 20 maart 2017 en u hoeft geen lid van Groei & Bloei te zijn. Deelname is gratis. Deelnemers die naast het openstellen van hun tuin ook een winstoogmerk hebben zoals verkoop van producten of het heffen van entree, vragen we een kleine bijdrage in de kosten.

Beuningen Magazine is mede mogelijk door:
knop-pijl-blauw-naar-laatste-berichten