Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Filmvliegen in de bieb

8 februari 2017 # 14:00 - 8 maart 2017 # 16:00

filmvliegen

Stap in de wereld van je fantasie. Voor kinderen die altijd al wilden leren vliegen, of aan een flatgebouw hangen zoals in de films, zijn er in de Bibliotheek Gelderland Zuid binnenkort wel heel bijzondere workshops. Meld je aan voor de workshop op 8 februari of 8 maart in de Bibliotheek Beuningen.

In de workshop short movie ‘Filmvliegen in de bieb’ van Tiki Koko Digilab ga je samen ontdekken hoe films tot stand komen. Groepjes van maximaal 4 kinderen (7-12 jaar) kiezen een filmgenre, schrijven een bijpassend kort verhaal en repeteren de scènes. Verkleed en wel nemen de kinderen hun rol aan en dan starten de opnames. Na het filmen met de tablet ga je zelf aan de slag met het knippen en plakken tot een mooi resultaat: een zelf gemonteerde film!

De Bibliotheek wil persoonlijke ontwikkeling stimuleren. De ontwikkeling van 21e eeuwse vaardigheden zijn daarin een belangrijk onderdeel. Mede daarom kun je in Bibliotheek Gelderland Zuid op diverse momenten kennismaken met programmeren, 3D printen en de Nao-robots Robin en Bibi. De samenwerking met Tiki Koko Digilab op het gebied van short movie is hierin een mooie aanvulling.

Met de workshop maakt Tiki Koko Digilab een tour door verschillende vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Na de eerste workshop in Beuningen wordt de workshop ingevlogen in Heteren, Huissen, Malden, Gendt, Bemmel en Nijmegen (in de Bibliotheek Zwanenveld). Kijk voor meer informatie en de data van deze en andere jeugdactiviteiten in de bieb op www.obgz.nl/agenda-jeugd.

Activiteit: Filmvliegen in de bieb
Locatie: de Bibliotheek Beuningen, Schoolstraat 16
Datum: 8 februari of 8 maart
Tijd: 14.00-16.00 uur
Prijs: € 2,50
Website: www.obgz.nl/agenda-jeugd

Beuningen Magazine is mede mogelijk door:
knop-pijl-blauw-naar-laatste-berichten

Gegevens

Begin:
8 februari 2017 # 14:00
Einde:
8 maart 2017 # 16:00
Evenement Tags:
,

Locatie

Beuningen