Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Landelijke natuurwerkdag

5 november 2016 # 10:00 - 14:00

vlb-natuurwerkdag-20161105

Kom op zaterdag 5 november naar de natuurwerkdag in Beuningen! Wilt u een onvergetelijke ervaring met natuuronderhoud in de gemeente Beuningen? Doe dan samen met ongeveer 15.000 vrijwilligers mee aan de landelijke natuurwerkdag die op zaterdag 5 november wordt georganiseerd.

Start snoeiseizoen

Op die dag start na een mooie zomerse herfst het snoeiseizoen weer en wordt in heel Nederland de grootste en gezelligste vrijwilligersactie in het groen georganiseerd. We gaan die dag snoeiwerkzaamheden uitvoeren aan de houtwal van het landgoed Doddendael in Ewijk.

U bent 5 november 2016 van harte welkom bij Vrijwillig Landschapsbeheer Beuningen. We werken op die dag van 10.00 uur tot ongeveer 14.00 uur.

We verzamelen ons vooraf op de parkeerplaats van slot Doddendael gelegen aan de Binnenweg 2 6644KD in Ewijk. De parkeerplaats is herkenbaar aan de vlag van Vrijwillig Landschapsbeheer Beuningen en de vlag van de Natuurwerkdag.

Zorgt u zelf voor goede schoenen en goede herfstkleding? VLB verstrekt werkhandschoenen, gereedschap en zorgt die dag ook voor deskundige begeleiding. Werken in de natuur maakt hongerig. Daarom serveren wij tijdens de middagpauze een goed gevulde, stevige kop soep. Koffie en thee a.u.b. zelf meenemen.

Vrijwilligers

Het werk in de natuur is nooit af. Vrijwilligers zetten zich in voor behoud van het landschap in de eigen leefomgeving. Vrijwilligerswerk is tegenwoordig onmisbaar. Veel plant- en diersoorten zijn afhankelijk van kleine landschapselementen zoals knotbomen, heggen, houtwallen, poelen en boomgaarden.

Wanneer u vaker de handen uit de mouwen wilt steken en met een frisse neus in de natuur gezellig samen met andere vrijwilligers wilt werken, is Vrijwillig Landschapsbeheer Beuningen misschien iets voor u. Informatie over de werkzaamheden van VLB kunt u vinden op onze website vlbbeuningen.nl.

Voor informatie en aanmeldingen kunt u ook rechtstraaks contact opnemen met:
dhr. J.Heemskerk: jamheemskerk@hotmail.com – mobiel 0627397323
dhr. J.Henderik: jhenderik@hotmail.com – mobiel 0628324024

U bent ook van harte welkom op onze werf aan de Reekstraat 13D te Weurt.

Beuningen Magazine is mede mogelijk door:
knop-pijl-blauw-naar-laatste-berichten

Gegevens

Datum:
5 november 2016
Tijd:
10:00 - 14:00
Evenement Tags:
,

Locatie

Beuningen