Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nieuwe yogagroep 55+ in Ewijk

9 januari 2017 # 18:30 - 23:00

yoga-55-plus

Omdat er veel vraag is naar een yogagroep in de avond starten we op 9 januari, op de maandagavond van 18.30 tot 19.30 uur, met een nieuwe groep. De groep is toegankelijk voor 55+ers uit alle dorpen van de gemeente Beuningen.

Maak kennis met yoga en pilates, waarin ontspanning afgewisseld wordt met intensieve vloeiende bewegingen, De les bestaat uit buikspiergerichte, energieke en controlerende oefeningen voor een gezond en fit leven.

Het tempo van deze les is rustig. De oefeningen zijn aangepast aan uw leefstijl, levensfase en de lichamelijke veranderingen die dit met zich meebrengt. U leert uw rug, nek, schouders, knieën en voeten tijdens dagelijkse handelingen gunstiger te gebruiken. U krijgt oefeningen om het lichaam zo soepel en sterk mogelijk te maken of te houden. U wordt zich bewust van bewegen en leert uw eigen mogelijkheden optimaal te benutten. Zo kan de kwaliteit van leven behouden en bevorderd worden.

Deze les wordt gegeven door Linda Peters in MFA ’t Hart. Kosten: €40,50 per half jaar. Aanmelden voor een gratis proefles kan via Valerie Bekkers van Stichting Perspectief 024-6750939 of valeriebekkers@stg-perspectief.nl.

Beuningen Magazine is mede mogelijk door:
knop-pijl-blauw-naar-laatste-berichten

Gegevens

Datum:
9 januari 2017
Tijd:
18:30 - 23:00
Evenement Tags:
,

Locatie

Ewijk