Andalucia-allesverzorgd wint Award bij Booking.com

andalucia-alles-verzorgd

Jet Scholts en Roland Verhagen uit Beuningen zijn begin 2015 naar Andalucia vertrokken om hun droom te verwezenlijken; het runnen van vakantievilla Casa Andalucia in Spanje. De villa ligt in Benajarafe, een vissersdorp aan de Costa del Sol. Krap een jaar later werd hun werk al beloond met de award bij Booking.com.

booking com kleinJet en Roland daarover: ”We kunnen heel veel adverteren, folders maken, deelnemen aan beurzen en vertellen hoe mooi Andalucia is maar we moeten gewoon onze stinkende best doen om het onze gasten naar de zin te maken. Uiteindelijk zijn het onze gasten die ons beoordelen en bepalen of ze een onbezorgde vakantie hebben gehad.”

“We hoorden half januari dat we 2015 Award Winner zijn bij Booking.com. We zijn supertrots op onze gemiddelde beoordelingsscore van 8,9! En op Zoover hebben we zelfs een gemiddelde van 9,6. Daar doen we het voor!”

Zorgondersteuning naar behoefte
Jet heeft meer dan 20 jaar in de wijkverpleging gewerkt waar ze in aanraking kwam met veel eenzame mensen en overbelaste mantelzorgers. “Maar omdat ze geen begeleiding, verzorging of een gevoel van veiligheid hebben op vakantie, durven ze nu niet zo goed meer”, vertelt Jet. “Daar wilde ik iets mee doen. Roland en ik zijn samen het avontuur aangegaan. Casa Andalucia biedt vakanties voor iedereen die nog graag zelfstandig op vakantie wil maar wel met het veilige gevoel dat er ondersteuning en een Nederlandse verpleegkundige, aanwezig is. We zijn geen (zorg)hotel of ziekenhuis maar bieden een zelfstandige vakantie op een mooie locatie met ondersteuning als daaraan behoefte is. We hebben ook samenwerking met een Nederlands Medisch Centrum ter plaatse.”

Roland en Jet
Team Jet  Roland

Overwegend mooi weer
Het klimaat in Andalucia is gunstig, het is namelijk 300 dagen per jaar mooi weer. Ook in de wintermaanden zijn de temperaturen aangenaam en rond de 18 graden. De villa is vanaf het vliegveld in een half uur bereikbaar. Gasten kunnen worden opgehaald en weggebracht. Jet en Roland gaan er in 2016 voor zorgen dat ze minimaal dezelfde waardering van de gasten krijgen. De enige manier om uzelf te overtuigen van een onbezorgde vakantie op een unieke locatie is om zelf vakantie in Casa Andalucia te gaan vieren.
U bent van harte welkom!

Alle informatie op Casa Andalucia of bel naar 088 – 263 78 90

andalucia-alles-verzorgd

andalucia-alles-verzorgd

Beuningen Magazine is mede mogelijk door:
knop-pijl-blauw-naar-laatste-berichten