Astrid Nijssen gaat nieuwe groep jeugdtheater Tierelier begeleiden

spotlight-tierelier

BEUNINGEN, 9 september 2016 – Het nieuwe seizoen van jeugdtheater Tierelier is weer van start gegaan. Hiervoor kun je je nog steeds aanmelden. Maar, en dat is nieuw bij jeugdtheater Tierelier, we gaan ook met een nieuwe groep Spotlight starten.

Spotlight is een groep voor enthousiaste podiumtijgers, jongens en meisjes van 8 tot en met 23 jaar, die het geweldig vinden om te acteren, te dansen en/of te zingen. De lessen worden verzorgd door Astrid Nijssen, een podium tijger, maar ook zeer ervaren regisseuse. Astrid is inmiddels de vaste regisseuse van onze jaarlijks terugkerende kerstmusicals. Daarnaast staat ze ook zelf als actrice op de planken.

Op 7 zondagen door het jaar heen, 4 uur lang, worden de masterclasses georganiseerd. Je leert dan de fijne kneepjes van zang, dans en performance. Daarnaast worden er vier optredens georganiseerd. Zeg nou zelf, beter kun je het toch niet hebben!

Belangstelling? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeugdtheater Tierelier. Dit kan door te bellen naar 024-6750939, een berichtje te sturen naar josephvink@stg-perspectief.nl of een bezoek te brengen aan het Molenhuis, Molenstraat 54 in Beuningen.

Foto: Kerstmusical met inzet Astrid Nijssen

Beuningen Magazine is mede mogelijk door:
knop-pijl-blauw-naar-laatste-berichten