Cadeautje van de bieb tijdens de Boekenweek

Gratis-bibliotheekabonnement

De Boekenweek draait dit jaar om verboden vruchten. De Bibliotheek wil je in deze periode graag laten proeven van haar mogelijkheden en daar plukken boekenliefhebbers de vruchten van. Sluit tot 15 april 2017 een gratis bibliotheekabonnement voor 3 maanden af. Ben je al lid? Met je biebpas krijg je korting op het Nijmeegs Boekenfeest op 25 maart.

Uitgebreid aanbod

Maak in 3 maanden kennis met het uitgebreide aanbod van de 23 vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Met ruim 300.000 boeken, 12.000 e-books, 15.000 dvd’s, 14.000 cd’s maar ook luisterboeken en bladmuziek is er voor elk wat wils. Dus pak de nieuwste roman van jouw favoriete schrijver uit de kast, probeer een mooi kookboek of leen die reisgids over Spanje. Bovendien krijg je met je bibliotheekpas korting op activiteiten in én buiten de bibliotheek. Alle vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid (zie www.obgz.nl) doen mee. Aanmelden kan tot 15 april 2017 en het abonnement wordt na 3 maanden automatisch beëindigd. Kijk snel op gratisbieb.nl.

Korting op Nijmeegs Boekenfeest

Leden van de bieb krijgen korting op het Nijmeegs Boekenfeest op 25 maart in Concertgebouw De Vereeniging, een avond vol verrassingen. Sluit bijvoorbeeld aan in de kleine zaal bij het Waumans & Victoria’s Groot Internationaal Literair Variété Spektakel. Schrijvers en presentatoren Rob Waumans en Ivo Victoria gaan op zoek naar het verhaal áchter de schrijver en zijn boeken, in een wervelende en intieme literair verantwoorde show, waarin de rubrieken elkaar razendsnel opvolgen. Diepgaand en toegankelijk, serieus en vermakelijk. In de grote zaal staan namen als Herman Koch, Connie Palmen en Sven Ratzke.

HET NIJMEEGSE BOEKENFEEST
Datum: 25 maart 2017
Locatie: Concertgebouw De Vereeniging, Keizer Karelplein 2d, Nijmegen
Aanvang: 20:00u, deuren open: 19:30u
Entree: €17,50 / €15,- (biebpas) / €10,- (CJP/student)
Meer info: nijmeegsboekenfeest.nl

Beuningen Magazine is mede mogelijk door:
knop-pijl-blauw-naar-laatste-berichten