Donderdag opent Zuivelhoeve in Beuningen

zuivelhoeve-beuningen

BEUNINGEN, 20 juli 2016 – In 1981 begon Diane Roerink op het erf van haar ouders in Twekkelo met het verkopen van producten van de boerderij. Ze mocht de oude klompenschuur van haar oma gebruiken en richtte hier een winkeltje, waar ze ambachtelijke zuivelproducten verkocht, die haar man Gerjhan op de boerderij zelf maakte. Nu, 35 jaar later, doet Zuivelhoeve nog hetzelfde, namelijk het maken en verkopen van ambachtelijke Zuivelproducten. Zuivelhoeve opent donderdag 21 juli a.s. haar deuren aan het kerkplein 76.

Binnen- en buitenlandse kazen en meer

In de winkel verkoopt men de lekkerste binnen- en buitenlandse kazen voor elk moment. De Zuivelhoeve Subliem kaas wordt iets langer dan normaal gerijpt op eikenhouten planken, omdat men bij de Zuivelhoeve gelooft dat dit bijdraagt aan de heerlijke smeuïge smaak. Naast Zuivelhoeve Subliem zijn er ook lekkere boerenkazen die speciaal geselecteerd zijn in heel Nederland. Daarvoor is men letterlijk ‘de Boer op geweest’. De veelal rauwmelkse kazen worden door de boerin gemaakt, aangezien de boer voor de koeien moet zorgen. Elke boerin heeft zo haar eigen geheime recept. In de winkel kan men ze allemaal proeven en zijn eigen favoriet bepalen: eigengemaakte zuivel vers van de eigen Hoeve, vers gebrande noten die in de winkel worden gebrand. Allerlei worstsoorten, zoals lekkere Twentse worst met kruidnagel en tapas.

Eerlijke, natuurlijke en betrouwbare producten

Als familiebedrijf en producent van eerlijk zuivel vindt men dat gezond en genieten samenkomt in de met liefde gemaakte producten. Lekker eten is belangrijk voor het welzijn van elk gezin en van vrienden. Om elke dag te kunnen genieten van producten, moeten ze eerlijk, natuurlijk en betrouwbaar zijn. De mensen van Zuivelhoeve geloven dat eten alleen lekker en gezond is als het met liefde en kunde is gemaakt met een directe verbinding tot de bron. Eerlijk en toegankelijk, zodat iedereen begrijpt waarom het lekkerder en beter is. Want: “Eerlijk smaakt het lekkerst!”

Elke dag gewoon genieten van echt waar voor je geld. De Zuivelhoeve lijfspreuk luidt: Als je weet wat je eet, proef je meer!

zuivelhoeve-beuningen-2

Zuivelhoeve Beuningen
Kerkplein 76
Beuningen

Beuningen Magazine is mede mogelijk door:
knop-pijl-blauw-naar-laatste-berichten