Inschrijving 10e Kunstmarkt Ewijk geopend

kunstmarkt-ewijk-2017

EWIJK, 4 maart 2017 – Dit jaar is het lustrum van de Kunstmarkt, voor de 10e keer vindt de jaarlijkse Kunstmarkt van Ewijk plaats. Op zondag 25 juni 2017 van 11:00 – 17:00 u kunt u terecht in de tuinen van het Verpleeghuis “Waelwick” Schoolpad 1, 6644 CP Ewijk. Toegang is gratis. De opbrengst komt ten goede aan de” St. Vrienden van Waelwick” die hiervan diverse activiteiten organiseren t.b.v. de bewoners.

Ook dit jaar zullen vele kunstuitingen te zien zijn van schilderijen tot aan sieraden, van keramiek tot aan bronzen kunstobjecten. Door verschillende kunstenaars worden demonstraties gegeven. Er wordt niet alleen tentoongesteld maar ook verkocht. Toch is het de bedoeling van de kunstenaars vaak om juist het publiek kennis te laten maken met hun werk.

Muzikale ondersteuning en terras

De Kunstmarkt wordt muzikaal ondersteund. In de ochtend treedt de Hattrick Percussion op. In de middag treedt de Dixielandband “Jazzezz” op. Voor de kinderen is er een gelegenheid om onder begeleiding een eigen kunstwerkje te maken.
Op het terras kunt u genieten van diverse hapjes en drankjes.

Vanwege het Lustrum streven we naar deelname van ongeveer 70 kunstenaars. Dit jaar uit binnen- en buitenland. Vanwege het lustrum opent burgemeester Carol van Eert de Kunstmarkt.

Wilt u deelnemen aan de kunstmarkt?

Als u wilt deelnemen, kunt u op de website vriendenvanwaelwick.nl het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden. Aanmelden kan tot 15 april 2017.

Voor informatie: Wilma Lieskamp
Telefoon 024 – 356 05 08 na 19:00 uur
E-mail: kunstmarktewijk@gmail.com

Beuningen Magazine is mede mogelijk door:
knop-pijl-blauw-naar-laatste-berichten