Lidl Beuningen feestelijk geopend met 1 minuut gratis winkelen

1-minuut-gratis-winkelen-lidl-beuningen

BEUNINGEN, 7 juli 2016 – Vanochtend om negen uur heropende de vestiging van de Lidl in Beuningen op feestelijke wijze. De eerste honderd klanten ontvingen een bosje bloemen, buiten is gratis koffie met wat lekkers, de mascottes lopen nog tot 13:00 rond en last but not least, het één minuutje gratis winkelen is uitgedeeld en verzilverd!

De heer van de Horst was de gelukkige: “Ik stond vanmorgen om kwart voor acht al hier en heb dit totaal niet verwacht. Ik wilde graag een boormachine, dat heb ik in het minuutje winkelen gelijk veilig gesteld.” Van de Horst heeft voor € 221,50 bij elkaar kunnen winkelen.

Mascottes Jan en Frank
lidl-mascottes-frank-en-jan

De winnaar is al bekend, nu is het nog uitkijken naar hoe de winkel geworden is
lidl-beuningen-rij-opening

De eerste honderd klanten kregen een bon voor een gratis bosje bloemen
lidl-welkom-bij-beuningen

De panden waar Explore en de groentewinkel in zaten zijn aan de Lidl toegevoegd om vloeroppervlakte te krijgen en deze vestiging naar de laatste formule van Lidl te verbouwen. Zo heeft Beuningen nu ook een grote broodafdeling. Ondanks het erbij trekken van extra ruimte is dit niet een van de grotere Lidl’s.

Jasper Ruesink, rayon manager: “Op het moment dat we op een industrieterrein zitten, buiten een winkelcentrum om, dan hebben we grotere winkels. De Lidl in Oosterhout Gelderland is daar een mooi voorbeeld van. Dichterbij is die in de Lindenholt een grotere vestiging. De nieuwe Lidl’s die we bouwen zijn grote op zichzelf staande panden maar in winkelcentra moeten we het doen met de ruimte die we hebben. Ons moederbedrijf is in Duitsland gevestigd en daar is men niet anders gewend dan de grote vestigingen. Ze kennen het niet zoals wij hier in winkelcentra en zij vinden het wel heel knap dat wij als Lidl Nederland de nieuwe wensen en concepten toch in dit soort lastigere panden voor elkaar krijgen. We hebben hier bijvoorbeeld veel te maken met pilaren waar je zo gunstig mogelijk de indeling omheen moet maken. Het is ook hier weer gelukt en we zijn erg tevreden met het resultaat.”

Als warme broodjes is het spreekwoord…
lidl-als-zoete-broodjes

Adres
Lidl Beuningen, Mauritsplein 43, 6641 BK Beuningen

Lees ook
28-06-2016 Lidl Beuningen opent met kans op 1 minuut gratis winkelen
26-06-2016 Lidl Beuningen krijgt warme bakkerij met continu vers broodassortiment

Beuningen Magazine is mede mogelijk door:
knop-pijl-blauw-naar-laatste-berichten