Lidl Beuningen opent met kans op 1 minuut gratis winkelen

lidl-1 minuut

BEUNINGEN, 28 juni 2016 – Donderdag 7 juli opent Lidl een vernieuwd filiaal in Beuningen. Vanaf die dag kunnen klanten uit Beuningen en omstreken zeven dagen per week voor alle boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’, vers afgebakken broodjes, bloemen én een groot assortiment non-food terecht bij dit ruime en overzichtelijke Lidl-filiaal.

Een minuut gratis winkelen

Rond 8:30 uur zal Lidl Beuningen op donderdag 7 juli haar eerste klanten verwelkomen. Tot 8:50 uur ontvangen klanten een lot, waarmee ze kans maken op een minuut gratis winkelen.

Met deze prijs wordt de winkel om 9:00 uur officieel geopend. Gedurende de hele week zijn er feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen. Ook de kleinste klanten worden niet vergeten. Met een kleurplatenactie maken zij kans op leuke prijzen. Tussen 8:30 en 13:00 uur zijn ook mascottes Frank en Jan aanwezig.

Verrassen met vers

Het betreft een vernieuwd filiaal van ruim 1.000 m2. “Met ons ruimere verse assortiment groente en fruit, broodjes en bloemen hopen wij alle inwoners van Beuningen en omstreken dagelijks te verrassen”, aldus supermarktmanager Roy.

Adres
Lidl Beuningen, Mauritsplein 43, 6641 BK Beuningen

Beuningen Magazine is mede mogelijk door:
knop-pijl-blauw-naar-laatste-berichten