Man overgedragen aan politie na bedreiging beveiligers

politieauto

NIJMEGEN, 16 juli 2016 – Op donderdagavond 14 juli hielden beveiligers op de Tunnelweg een 36-jarige man uit Nijmegen aan voor bedreiging en het niet voldoen aan een aanwijzing om het station te verlaten.

De man was samen met een andere man het perron opgekomen zonder in te checken. De mannen blijken op het perron niet van plan om in een trein te stappen of in te checken. Hierop wordt aan hen tot tweemaal toe verzocht om het station te verlaten. Wanneer ze hier geen gehoor aan geven wordt de politie gebeld. Dan verlaten beide mannen alsnog het station. Op de trappen naar de uitgang bedreigt de 36-jarige Nijmegenaar een van de beveiligers. Hierop houden de beveiligers hem aan en probeert hij er vandoor te gaan. Op de Tunnelweg stoppen zij de man en dragen hem over aan de politie.

Geweld onacceptabel
De politie vindt agressie en geweld tegen hulpverleners onacceptabel. Hulpverleners hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moeten zonder te worden gehinderd hun werk kunnen doen. Met wederzijds respect. Agressie of geweld, in welke vorm dan ook, wordt niet getolereerd. Lees hier meer over geweld tegenover politie en hulpverleners.

Beuningen Magazine is mede mogelijk door:
knop-pijl-blauw-naar-laatste-berichten