Oude Topshelf wordt weer Sportsworld

google-topshelf-beuningen

In 1996 begon Sportsworld in Leerdam om vervolgens uit te breiden met megastores in Beuningen, Cruquius en Rotterdam. In november 2007 veranderde Sportsworld haar naam in Topshelf. Daarna breidde Topshelf uit naar Utrecht. “Om het sportieve karakter van de megastores kracht bij te zetten, gaat Topshelf verder met de naam waar het 20 jaar geleden mee begon”, aldus het team van Sportsworld/Topshelf.

“Voor de klant verandert er niets. Sportsworld blijft te vinden op dezelfde locaties met hetzelfde assortiment, maar wel in een ‘net iets anders jasje’. De komende weken worden de winkels voorzien van nieuwe logo’s en bestickering.”

De naam Topshelf gaat door

Er komen nieuwe warenhuizen die verder gaan onder de naam Topshelf. Met exclusieve merken, chocolaterie, prikkelende cadeau ideeën en merken zoals PTMD, Trussardie, Versace Jeans en Woodwick moet het winkelen bij Topshelf een echte beleving worden. Eind dit jaar opent Topshelf warenhuizen in Arnhem, Groningen en Nijmegen (In de voormalige V&D panden). In 2017 volgen nog twee vestigingen in Alkmaar en Hoofddorp.

Beuningen Magazine is mede mogelijk door:
knop-pijl-blauw-naar-laatste-berichten