Met Pasen een Bierfestival bij Slot Doddendael

hop-in-het-slot

EWIJK, 10 januari 2017 – Op eerste en tweede Paasdag vindt dit jaar voor het eerst een bierfestival plaats bij Slot Doddendael in Ewijk. Jan Willem ’t Hooft van Slot Doddendael en Maurice Huisman van Café Piet Huisman in Nijmegen staan voor de organisatie.

Jan Willem ’t Hooft en Maurice Huisman leerden elkaar vijf jaar geleden kennen op Slot Doddendael. Jan Willem werd de nieuwe eigenaar en Maurice was daar fulltime werkzaam. Een begin van een mooie samenwerking. Na enkele jaren besloot Maurice te gaan werken in de zaak van zijn ouders, Café Piet Huisman. Daar werd zijn passie voor bier alleen maar groter en ontstond zijn liefde voor het speciaalbier. Het idee om een eigen bierfestival te organiseren was dan ook al snel geboren. Op zoek naar een partner in crime en op zoek naar een toplocatie belde hij Jan Willem en een nieuw festival is een feit!

Het word een geweldig bierfestival voor jong & oud met tal van bierbrouwerijen, muziek, entertainment etcetera. De boomgaarden van Slot Doddendael worden omgetoverd tot biertuin en over het hele landgoed staan heerlijke speciaalbiertjes op jou te wachten.

Diverse brouwerijen uit binnen- en buitenland. Attracties voor kinderen zodat ouders kunnen genieten terwijl de kinderen zich vermaken. Diverse foodtrucks voor het innerlijke en live muziek om lekker te ontspannen met een biertje.

Vanaf Nijmegen Centraal station rijden pendelbussen naar Slot Doddendael.
Voor info kijk op hopintslot.nl of volg Hop in ’t slot-bierfestival op Facebook: @hopintslot

Activiteit: Hop in ’t Slot
Datum: 16 & 17 april 2017 (1e en 2e Paasdag)
Locatie: Slot Doddendael
Adres: Binnenweg 2, Ewijk

Beuningen Magazine is mede mogelijk door:
knop-pijl-blauw-naar-laatste-berichten