Pop-up winkel in Beuningen voor Team30 Roparun

hipppe2e

“We staan voor een geweldige uitdaging”, vertelt Monique Zoeteman van Roparun Team30 Julien/b-Cat. “Op 22 februari krijgen wij de sleutel van een mooi groot pand in Beuningen waar wij onze gigantische voorraad kleding, schoenen en accessoires mogen verkopen voor Roparun Team30 Julien/b-Cat. We richten het zo snel mogelijk in zodat we ook heel snel open kunnen. De precieze datum weten we nog niet maar dat communiceren we zodra daar meer over bekend is. We mogen het pand tijdelijk gebruiken wat natuurlijk heel fijn is.”

Roparun Team30 Julien/b-Cat is zes jaar geleden opgericht door Monique Zoeteman uit Beuningen en Jenneke van Egdom uit Rhenen. Speciaal voor het goede doel is ook een webshop opgezet. Naast de sportieve prestatie die zij leveren, non-stop hardlopen van Hamburg naar Rotterdam (580 km), halen zij met verschillende activiteiten geld op voor mensen met kanker.

De webshop is een van de manieren waarop zij dat doen. Door nu de pop-up winkel te openen kan er veel meer aangeboden worden dan wat er via de webwinkel te verkrijgen is. Het is een mooie kans om zo aandacht voor het goede doel te vragen en mensen op het bestaan van de webwinkel te wijzen.

Monique: “Wij verkopen alleen goede kleding en accessoires die geen gebreken vertonen. Naast het feit dat wij hier geld mee ophalen, vinden wij het een enorme verspilling dat goede kleding vaak nog gewoon in de afval container terecht komt. We verspillen al genoeg, daarom ook dat we alle bestellingen in eerder gebruikte dozen verzenden. Dit zijn stevige dozen waar niets aan mankeert zodat je zending onbeschadigd aankomt.”

De popup winkel komt aan Julianaplein 19-21 in Beuningen.
De webwinkel is te bezoeken op hippe2ehandskleding.nl

Wat is de Roparun?
‘s Werelds langste non-stop estafetteloop (580km) van Hamburg of Parijs naar Rotterdam. Deelnemende teams halen naast deze sportieve activiteit geld op voor de zorg aan mensen met kanker. Team30 is een van de deelnemende teams en heeft deze webshop opgezet als een van haar activiteiten. Kijk voor meer informatie op www.team30.nl facebook.com/team30roparun of roparun.l.

hipppe2ehandskleding-logo
Uitleg logo
Het is een soort kleding label vorm. In de jurk van de vrouw zijn allerlei kledingstukken ondergebracht. De vrouw draagt zorgt voor de kleding (schoon, netjes en betrouwbaar) en ze omarmt het. De groene kleur is vanwege het hergebruik.

Beuningen Magazine is mede mogelijk door:
knop-pijl-blauw-naar-laatste-berichten