Siem en Rick naar landelijke finale FIFA PS4 toernooi

FIFA_Toernooi_beuningse Boys_29-01-2017

BEUNINGEN, 30 januari 2017 – Afgelopen zondag, 29 januari, werd bij de Beuningse Boys een FIFA PS4 toernooi gehouden voor de JO11 t/m JO19 jeugd. Maar liefst 32 koppels in de leeftijd van 9 tot 18 jaar deden mee aan dit evenement dat mede mogelijk gemaakt werd door Shell van Loveren.

Tweederde van de deelnemers kwamen uit JO11 en JO13, dus ook de oudere leeftijdsgroepen waren nog goed vertegenwoordigd. De teams waren zoveel mogelijk met leeftijdgenoten ingedeeld, in 8 poules van 4 teams. De eerste twee van elke poule mochten door naar de volgende ronde.

Om half elf begonnen de poule wedstrijden. De deelnemers speelden 2×2 met een team naar eigen keuze. Al meteen werd er fanatiek gespeeld, en jongens die zelf niet aan de beurt waren keken mee met hun vriendjes of hun concurrenten in de poule. Na bijna 2 uur was de poulefase klaar en begonnen, met de achtste finales, de afvalrondes. Na de uitgelaten sfeer in de poulewedstrijden ging het in deze ronde al een stuk serieuzer eraan toe.

De winnaars van vorig jaar, Mitchell en Quinten van Heumen, werden helaas in deze ronde uitgeschakeld. Ook in de kwartfinales waren nog alle leeftijdsklassen vertegenwoordigd, maar uiteindelijk ging de finale tussen een JO17 team, Rick Cremer en Siem Tromp, en een JO19 team bestaande uit Bram Broekman en Roan Dollmann. Siem en Rick versloegen Bram en Roan in een spannende finale met 1-0.

Bram en Siem kregen een beker en mogen op 28 februari deelnemen aan de landelijke finale in Eindhoven. Ze worden alvast veel succes gewenst!

Plezier staat voorop bij dit soort toernooien en dat dat afgelopen zondag gelukt is, is hier wel te zien!
FIFA toernooi Beuningse Boys 29-01-2017 3

Beuningen Magazine is mede mogelijk door:
knop-pijl-blauw-naar-laatste-berichten