Stalker actief in Beuningen

stalker-beuningen

BEUNINGEN, 17 maart 2017 – Met enige regelmaat krijgen wij meldingen/klachten binnen van een “memo” stalker genaamd Eric. Afgelopen week sloeg deze Eric ook weer toe op het Thorbeckeplein in Beuningen.

Nietsvermoedende vrouwen komen na het winkelen terug bij hun auto en zien dan iets vreemds. Er zit een geel memobriefje op de buitenspiegel van hun auto met daarop de tekst: Zou je mijn willen bellen 06-******** groet Eric.

In veel gevallen denken de slachtoffers dat er iemand tegen hun auto is aangereden en dat deze Eric een getuige is. Als ze hem vervolgens bellen blijkt dat hij andere bedoelingen heeft. Ze krijgen een man aan de lijn welke de dames complimentjes geeft en hij vraagt of ze een keer met hem willen afspreken.

Veel slachtoffers kunnen deze wanhopige hofmakerij niet waarderen. Sommigen krijgen het gevoel dat ze te maken hebben met een soort stalker. Zo ontving een inwoner van Beuningen afgelopen week haar 4e briefje. Ter geruststelling; Deze Eric probeert al ruim 2 jaar lang, op deze manier, een date te scoren. Wij krijgen meldingen uit verschillende plaatsen in Gelderland (Nijmegen, Wageningen, Wijchen, Beuningen).

Als slachtoffers aangeven dat ze niet gediend zijn van deze hofmakerij dan lijkt hij dat te accepteren. Desondanks is ons advies om geen contact op te nemen met deze Eric. Mocht u weten wie deze Eric is dan horen wij dat graag via 0900-8844. Wij zouden hem graag persoonlijk vragen te stoppen met deze wanhopige acties.

Bron: Politie Beuningen

Beuningen Magazine is mede mogelijk door:
knop-pijl-blauw-naar-laatste-berichten