Veiling gevonden (brom)fietsen in Beuningen

fietsen

BEUNINGEN, 4 maart 2017 – Op de gemeentewerf staat een aantal gevonden fietsen en bromfietsen. Deze tweewielers zijn ergens in de gemeente Beuningen gevonden. Op zaterdag 11 maart worden deze (brom)fietsen geveild bij de gemeentewerf (van Heemstraweg 95).

Wie in 2016 aangifte van diefstal van een (brom)fiets heeft gedaan bij de politie rayon Wijchen/Beuningen krijgt voorrang bij de veiling. U moet dan wel een aangiftebewijs dat op uw naam staat kunnen laten zien. Kijk op de website voor een overzicht van de gevonden fietsen. Typ in de zoekbalk op de website ‘gevonden en verloren voorwerpen’ in.

Programma

09.30 – 09.45 uur: bezichtigen (brom)fietsen
09.45 – 10.00 uur: veiling voor mensen die aangifte hebben gedaan
10.00 – 10.15 uur: veiling voor iedereen

Let op!

Als u een (brom)fiets koopt, wordt u voorwaardelijk eigenaar en krijgt u een aankoopcertificaat. De oorspronkelijke eigenaar zou namelijk alsnog de (brom)fiets kunnen opeisen. Mocht de oorspronkelijke eigenaar u aanspreken, dan kunt u contact opnemen met de gemeente. Als de oorspronkelijke eigenaar zijn (brom)fiets terug wil krijgen, dan krijgt u het genoteerde aankoopbedrag van de gemeente terug. Ook eventuele reparaties aan de fiets krijgt u vergoed als u de bonnetjes bewaard heeft.

Beuningen Magazine is mede mogelijk door:
knop-pijl-blauw-naar-laatste-berichten