Vertrouwd wonen in het hart van Beuningen met de extra’s van De Burgh

de-bongerd

BEUNINGEN, 23 september 2016 – Een fraai ogend woongebouw dat met 22 zorgwoningen een ideale woonlocatie voor senioren is. Er zijn nog enkele appartementen te huur (€ 790 – € 835 /mnd). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Janssen Garantiemakelaars kantoor Beuningen, te bereiken op telefoonnummer 024 – 677 7776.

Zelfstandig wonen, zoals u gewend bent. In een vertrouwde omgeving, die u kent. Met het comfort van een prachtig appartement dat voorzien is van alle gemakken anno nu. Dát is huren in De Burgh.

Een prachtplek om te wonen

Schuin tegenover het torentje De Blanckenburgh, een van de oudste plekjes van Beuningen, vindt u De Burgh. Een fraai ogend woongebouw dat met 22 zorgwoningen een ideale woonlocatie voor senioren is. Niet in de laatste plaats vanwege de mogelijkheid om eenvoudig zorg en servicediensten aan huis te organiseren. Dat zorgt ervoor dat u hier kunt blijven wonen. Ook als uw mobiliteit of gezondheid in de (nabije) toekomst minder wordt.

Heerlijk wonen met een zorgeloos gevoel

Wonen in het hart van Beuningen wordt nog comfortabeler door de extra’s van De Burgh. Zo kunt u professioneel ondersteund worden in uw persoonlijke verzorging of een beroep doen op zorg van verpleegkundige aard. Maar ook schakelt u in een handomdraai hulp in voor diverse klusjes in en aan uw appartement, voor huishoudelijke werkzaamheden en bijvoorbeeld voor het thuis afleveren van uw dagelijkse boodschappen. U kunt zelfs gebruikmaken van het restaurant dat op hetzelfde terrein als uw zorgwoning is gelegen, of een maaltijd thuis laten bezorgen.

Ook voor u!

Met zijn ideale ligging in een vertrouwde omgeving, het comfort van de zorgwoningen maar bovenal de vele extra’s, voorziet De Burgh in een groeiende behoefte. Steeds meer mensen zijn op zoek naar een plek waar ze zelfstandig kunnen (blijven) wonen, in de zekerheid dat ze kunnen terugvallen op een professioneel zorgnetwerk als hun persoonlijke omstandigheden daarom vragen. De zorgwoningen van De Burgh combineren precies die twee aspecten: het gevoel van thuis met de geborgenheid van beschut wonen.

Het comfort en gemak van uw zorgwoning

De Burgh is met een bijzondere gevelafwerking in riet en hout een stijlvolle verschijning aan de Wilhelminalaan. Het gebouw telt 22 comfortabele zorgwoningen verdeeld over een begane grond en drie bouwlagen die per lift of trap bereikt kunnen worden. Op de begane grond bevindt zich een inpandige ruimte voor de stalling van fietsen en scootmobiels.

Verschillende typen

De zorgwoningen kennen twee basistypen: een hoekwoning en een tussenwoning. Van de hoekwoningen zijn drie verschillende variaties die licht in omvang en prijs verschillen. Alle woningen zijn gelijkvloers en beschikken over een ruime woonkamer met open keuken, een ‘master bedroom’ en een logeerkamer, een badkamer met wastafel, douche en toilet, een separaat toilet (gastentoilet) en een hal. De berging, die bereikt wordt vanuit de keuken, biedt ruimte voor een wasmachine en droger. Alle zorgwoningen beschikken over een enigszins terugliggend en beschut terras of balkon, uitkijkend op het Torentje van Blanckenburg of het groene binnenplein aan de andere kant.

Meer informatie op funda.nl.

Beuningen Magazine is mede mogelijk door:
knop-pijl-blauw-naar-laatste-berichten