Vierdaagsefeesten neemt verkeersmaatregelen ivm Pokémon Go

pokemon-4daagse

NIJMEGEN, 14 juli 2016 – Tijdens Vierdaagsefeesten wordt naast de 1,5 miljoen bezoekers, 48.000 wandelaars en 4.500 artiesten een enorme stroom Pokémonjagers verwacht. Dit schrijft vierdaagsefeesten op haar website.

In no time heeft er een ware explosie plaatsgevonden in gameland. Het aantal actieve Pokémon Go gebruikers groeit per minuut en in korte tijd is het straatbeeld drastisch veranderd. De game is officieel nog niet eens in Nederland verkrijgbaar, maar Pokémon Go is nu al razend populair. Het zojuist op Facebook gelanceerde ‘Pokémon vangen tijdens Vierdaagsefeesten‘ kan nu al rekenen op zo’n 4.000 belangstellenden en deelnemers.

Omdat tijdens Vierdaagsefeesten de looproutes voor bezoekers goed bereikbaar en vrij toegankelijk moeten blijven is een speciaal signaleringsbord ontwikkeld om zowel voetgangers als automobilisten te waarschuwen voor overstekende Pokémon jagers.

Dit signaleringsbord wordt op veertig belangrijke en drukke oversteekplaatsen en kruispunten geplaatst om zo zowel de feest- als spelvreugde in goede banen te leiden.
De borden worden geplaatst van zaterdag 16 t/m vrijdag 22 juli in het centrum van Nijmegen.

Beuningen Magazine is mede mogelijk door:
knop-pijl-blauw-naar-laatste-berichten